REIS SAMEN DE PAN UIT PODCAST.

By Wave-makers, Love-creators, Flow-riders and Freedom-keepers.

REIS SAMEN DE PAN UIT PODCAST.

by wave-makers, love-creators, flow-riders and freedom-keepers.

WELKOM BIJ DE ALEX VAN DER WERF PODCAST

DE PODCAST WAARIN WE INSPIREREN OM TE LEREN.
DELEN OM TE HELEN EN DOEN DOOR VOORAL NIET TE DOEN. 

Een podcast waarin wordt gesproken over persoonlijke & spirituele groei. De high's and low's van het leven, maar ook over de vrijheid en gevangenschap van het leven als ondernemer.

Een podcast waarin we nooit weten wat er gebeuren gaat, totdat de mic aanstaat.

Voor wie & door wie?

Wave-makers, Love-creators, Flow-riders en Freedom-keepers.

Enjoy the show.

ALL EPISODES

PODCAST HOST

ALEX VAN DER WERF


Hi ik ben Alex van der Werf. Deze podcast is uit idee geboren om op een gelijkwaardige manier van elkaar te leren. Niet als elkaars Guru, maar elkaars Guy or Gal.

Als coach met jaren lang ervaring en  marketing specialist voor bewuste ondernemers die andere mensen helpen, weet ik inmiddels behoorlijk veel over de menselijke psychologie. Maar je weet wat ze zeggen: hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je niks weet. 

Daarom ga in deze podcast graag in gesprek met Wave-makers, Flow-rides, Love-creators en Freedom-keepers om met open mind en hart in het leven te blijven staan.

En hopelijk kunnen we beide izichten krijgen uit de mooie verhalden die worden gedeeld. En weer een stukje dichterbij onszelf kunnen komen. Ik wens je veel plezier met het luisteren naar deze podcast.

It's about the journey and the desitantion.

I'm your Guy. 

Cheers,

Mobile


Hi ik ben Alex van der Werf. Deze podcast is uit het idee ontstaan om op een gelijkwaardige manier van elkaar te leren. Niet als elkaars Guru, maar elkaars Guy or Gal.

Door mijn jarenlange ervaring als coach en marketing specialist voor bewuste ondernemers, weet ik inmiddels behoorlijk veel over de menselijke psychologie. Maar je weet wat ze zeggen: hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je niks weet. 

Daarom ga in deze podcast graag in gesprek met Wave-makers, Flow-rides, Love-creators en Freedom-keepers om met open mind en hart in het leven te blijven staan.

En hopelijk kunnen we beiden inzichten krijgen uit de mooie verhalen die worden gedeeld en weer een stukje dichterbij onszelf komen. Ik wens je veel plezier met het luisteren naar deze podcast.

It's about the journey and the destination.

I'm your Guy. 

Cheers,

KOFFIE?

Wil jij kennismaken met een (virtueel) kopje koffie of heb jij een specifieke vraag? Laat je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.